Üdvözlünk az eredeti NEGRO oldalán!

Görgess lefelé és ismerd meg a NEGRO eredeti arcát!

Aktualitások

Nyomj egy "Like"-ot az eredeti NEGRO facebook oldalára, és értesülj elsők között a NEGRO-val kapcsolatos akciókról!

Ünnepeljük az eredetiséget a 90 éves NEGRO-val!

Nézd meg promóciós filmünket, és indulj te is a klasszikus nyereményekért!

youtube.com/ negrocukorka

Büszkeségeink, melyek több mint 90 éve őrzik eredetiségüket!

Pécsi Egyetem

A középkori Magyarország egyik nevezetes eseménye volt, amikor I. Lajos király 1367-ben megalapította az ország első egyetemét Pécsen. Az V. Orbán pápasága idején létrehozott intézmény tanárairól és diákjairól nagyon kevés írásos dokumentum maradt fent. De a 2013-ban rekonstruált középkori egyetemi falak büszkén hirdetik az eredetiséget.

Vígszínház

Két zseniális építész, az osztrák származású Fellner és a porosz Helmer a századforduló évtizedeiben megtervezte és megalkotta az európai polgárság színházideálját, és Odesszától Prágáig, Bécstől Budapestig 47 gyönyörűséges színházépület hirdeti azóta is e két nagyszerű tervező emlékét. Az 1896-ban, akkor még mocsaras területre épült színház körül felvirágzott Budapest, és megalakul a polgárság új központja: a Lipótváros. Szépséget és eleganciát sugárzó nézőterére több mint ezer ember fér be, mégis ritkán kellett üres széksorok előtt játszani a színészeknek: az első pillanataitól kezdve telt házakat vonzott ez a színház.

Kilenclyukú híd

A hortobágyi Kilenclyukú híd egy régi fahíd helyén épült klasszicista stílusban 1827 és 1833 között Povolny Ferenc tervei alapján. A híressé vált kilenclyukú kőhídnak, a történelmi Magyarország leghosszabb közúti kőhídjának a folyó két partján lévő, ún. ellenfalak közt mért távolsága 92,13 méter, míg teljes hossza 167,3 méter. A pusztai állathajtás könnyebbségére szolgált, hogy Povolny a feljárókat szélesedőre tervezte: a felhajtott gulyát, ménest a híd így mintegy kitáruló karként fogadta, megkönnyítve ezzel a jószágot hídra terelni igyekvő pásztorok feladatát.

NEGRO vallomások

Az elmúlt 80 évben sokat változott a világ. Hóbortok, divathullámok, trendek jöttek-mentek, és egyre nehezebb megtartani az igazi énünket! A NEGRO soha nem akart megfelelni a különböző korok gyorsan változó igényeinek. Olyan maradt amilyennek megismertük, megszerettük. Büszkén vállalja eredetiségét!

A márkáról

A NEGRO cukorkát feltalálójáról, Pietro Negroról nevezték el, aki a savanyú cukorka gyártása és formázás közben keletkezett felesleg újrahasznosítása során talált rá a receptre. A NEGRO receptje véletlenül született, az összetétel azonban még ma is hét lakat alatt őrzött gyártási titok.

Termékek

Eredetiség több ízben! Attól még, hogy kipróbálsz egy két újdonságot, maradhatsz önmagad! Az eredeti mellett kóstold meg a NEGRO-t új ízekben is!